onsdag den 27. juli 2011

Jeg har fået en dejlig pakke!!! Elsker PAKKELEG, skal du være med?

Jeg var så heldig, at få muligheden for at være med i den herlige pakkeleg der huserer her i blogland! Vi har været i Varde på forlænget weekend og er der noget bedre end at komme hjem til en dejlig overraskelse i postkassen!! Nej, det tror jeg ikke der er! :-) Libbie har sendt de her skønne sager, kig engang!!
2 fine stykker stof (Libbie og jeg har begge en svaghed for elefanter ;-))!!! 3 søde Hama æbler, 2 armbånd, wellness cremer (skøøønt - det kan man ALDRIG få nok af!!!!), fine knapper og den smukkeste hæklede blomst og en oldemorfirkant. Jeg må altså virkelig lære det der hækleri!!!!!! Det er så fint!! Der var også en pakke Maoam til Naja (Libbie du er altså SÅ betænksom) den spottede Naja meget hurtigt!!! IIIIH SE MOR!!! DER ER OGSÅ NOGET TIL MIG!!!! HAPS!! Og hun havde jo ret, den var til hende!

Libbie din pakke bliver sendt afsted imorgen, når jeg har været til genoptræning (av av)!!! Den er næsten færdig! ;-)

Og så skal vi jo til det!!!!

Har du lyst til at være med i pakkelegen, skal du blot gøre sådan her:
De 2 første, der lægger en kommentar til dette indlæg, sender jeg en pakke til.
De sender en retur til mig, og laver et indlæg på deres blog, så legen kører videre . .


Uha det er spændende!!!!!!

onsdag den 20. juli 2011

Brødposer

Jeg har efterhånden syet en MASSE af de super anvendelige brødposer!! Idag har jeg syet 2 stk. Den blomstrede er til min tyrkiske underbo, fordi hun er så sød!!! Den maskuline i sort og blå er til min kærestes storebror, som vi skal besøge i weekenden. Overvejer at lave et par matchende grydelapper til ham. Det skal han nok blive glad for hihi... Endelig er solen kommet til Holbæk! Så jeg vil gå ud og nyde den, inden den går ned!!! :-)

mandag den 18. juli 2011

Sikke en dag!!!!

Der har været gang i den herhjemme idag. Naja har haft 3 af underboernes unger på besøg og der blev leget godt og grundigt. Jeg startede dagen med at færdiggøre en kjole til Naja, som jeg startede på i går. Den blev rigtig fin og hun har vimset rundt i den hele dagen!!
Den er syet i de skønneste retrostoffer!!! Og hun stillede velvilligt op til fotoshoot, as usual!! ;-)

Jeg er også igang med at få lavet et lille rum til mig selv og mit kreagrej aka kreakammeret. Småt men godt!! Jeg nærmer mig målet, har fået sat mit bord op og syet en fin dug til, at gemme alle de skrammer det har. Så nu er der både reoler og bord!!! Det er store sager!!


 Er det ikke en fin udsigt jeg har herinde i kreakammeret?!? Et af de kommende projekter er et gardin!!! Heldigvis er det mod øst, så det er kun morgensolen jeg bli'r stegt af! Det står også liiige et par andre projekter og venter. Er jeg den eneste der render rundt i projekter til op over ørerne??

Lige et close up af printet på min dug!

Jeg har også fået lagt tingene på plads i mine 2 nye reoler. Jeg var ved at blive sindssyg over mine ruller med gavepapir, der hele tiden lå i vejen eller rullede ned! AAARGH!!! Så jeg flækkede lige en gavepapirsholder sammen.
Den er syet i retrostof. Den øverste del (det gule) er lagt dobbelt og hanken er syet i kantbånd der ligeledes er lagt dobbelt! Den er lige til at hænge op på reolen, helt uden søm og skruer! Super!!!!

Jeg fik også lige bagt en dobbeltportion kanelsnegle, som vi spiste nede i gården med underboerne! Det faldt i god jord hos både voksne og børn! Så nu er jeg ved at være en anelse flad. Sikke en dag, elsker liv i lejligheden!

søndag den 17. juli 2011

AWARD!!!! Hjælp søges!!!!!!

Jeg har modtaget en award af  Pia med bloggen mum22boys! Jeg blev bar SÅ glad, smiler stadig :-) Men men men en af regler for at modtage og give videre, er at den jeg giver awarden til skal have under 100 faste læsere. Jeg er bare en af dem der IKKE kan se hverken mine egne eller andres faste læsere!!! HVAD GØR JEG???? Iiih altså :/

fredag den 15. juli 2011

Xo Ein Ding Stofshop!!!

Man kan da kun blive fristet af et besøg i Line's stofshop. Hun har så mange fine stoffer!!!!!

Sommersæt!

Har syet et dejligt luftigt sommersæt til Naja, perfekt til at lege i!!! Som i jo nok kan se på billedet ;-)


Jeg rydder stadig op og på plads i kreakammeret!! Det går ikke så stærkt idag, min nakke driller!! Det er hvad man får ud af at samle to reoler alene! (jeg bli'r aldrig klogere). Meeen det ernu også meget hyggeligt at tage det i et stille og roligt tempo!

Jeg var så heldig at få fingrene i dette skønne babysengesæt forleden, på en af mine utallige genbrugsudflugter! Overvejer at sætte det til salg...
Er  det ikke skønt? Fine Dannebrogsflag på skibene, ærgeligt jeg ikke har en baby der kunne putte i så skønt et sæt!!!

Bli'r også liiiige nød til at vise jer denne dug. Nogen gange er man bare heldig!!
Så skal i nok slippe for mere billedspam idag!! ;-)

torsdag den 14. juli 2011

Har syet lidt nyt!

Det gode ved regnvejrsdage er, at man med ro i sjælen kan fordybe sig bag symaskinen! Jeg har fået syet lidt nyt til Naja og nogle hagesmække, der bli'r sat til salg på TS. Hvis du er interesseret kan du skrive til mig! Her kommer lige lidt billedspam af herlighederne! :-)

Buksedragt i det skønneste blomsterprint!

Sommerkjole i strækfrotté og jersy. Frottén er fra en H&M top jeg fandt i genbrugsen.

Hagesmæk i elefantfrotté med prikket kantbånd. Elefanter - JA TAK!!
Naja er ret pjattet med at lege fotomodel. Hun er en rigtig linselus!!!!

Dagens projekt er samling af to reoler til mit krearum. Jeg har indtil videre alle mine ting liggende på gulvet i værelset og på spisebordet! Det er et værre roderi, så nu håber jeg, der kan komme lidt orden i alle mine sager!!!!

tirsdag den 12. juli 2011

Småfolk butikken i Holbæk!

Som lovet i går kommer her lidt lækkerier fra mit udsalgsraid i den SKØNNE Småfolk butik i Holbæk.
Jeg er helt vild med det her elefant print!!! -50% (100 kr)

Så MÅTTE simpelthen ha' den i denne farvekombi også! -50% (100 kr)

Kærlighed ved første blik! -50% (100 kr)

Det blev også til denne fine tanktop til MIG! -25% LOVE

Så havde de fået SKØNT retro papir fra danske Paperwear! 4 ark for 100 kr. Elsker det. Har et par projekter der ligger og venter, hvor det her skønne papir nok skal komme til sin ret!! ;-)

Nu vil jeg smutte over til symaskinen. Jeg er ved at sy en buksedragt til Naja. Det er et nyt mønster jeg har købt og er spændt på resultatet.   

mandag den 11. juli 2011

Kan man få for mange tørklæder???

Så gjorde jeg det igen!! Kunne simpelthen i stå for de her lækre sager jeg "tilfældigt" støtte på inde i genbrugsen. Og kan man få for mange tørklæder??????Ja det blev jo så også til lidt andet end tørklæder. 1 Bogkasse jeg nok skal få rigtig fin og en skøn prikket sukkerskål!

Er de ikke fede tørklæderne. Dem med de SMUKKE kanter (hæklede eller er det mon kniplinger???) googlede jeg lige. Der står Yikanmis på dem. Det viser sig at de er fra Tyrkiet, lavet i 70'erne og 80'erne. De blir solgt på e-bay og Etsy til omkring 14 Dollars. Jeg fik hele molevitten inkl bogkasse og sukkerskål for 80 kr..... Det er DEJLIGT at bo på landet!!!

Jeg gik lidt shop-amok idag, Der er udsalg i Småfolk butikken og det KAN jeg SIMPELTHEN ikke stå for! ELSKER den butik!!!! Jeg lover at flashe the goodies senere.

lørdag den 9. juli 2011

Prinsesse for en weekend!!

Min søde kæreste har inviteret mig på gourmetophold på Dragsholm Slot i anledningen af min fødselsdag imorgen! Jeg glæder mig ustyrligt meget, har næsten pakket det hele! Vi kører om en halv time!!!!!!

Vil lige vise jer lidt kreativt fra min hånd. Syet i retrostof fra min mormors gemmer! Jeg har flere på lager, hvis nogen er interesserede :-)


Kan i alle have en dejlig weekend! Off we go!!!!!

fredag den 8. juli 2011

Dagens fund!!!!

Tog en tur rundt i de lokale genbrugsbutikker idag, en noget våd oplevelse, men alligevel hyggeligt som altid! Jeg har været heldig idag, se engang!


2 stk dynebetræk
2 stk. dynebetræk

1 stk dynebetræ

1 stk dynebetræk, 1 stk pudebetræk

1 stk dynebetræk, 1 stk pudebetræk

1 stk dynebetræk, 1 stk pudebetræk

1 stk dynebetræk, 1 stk pudebetræk

1 stk pudebetræk

1 pudebetræk

1 stk dynebetræk, 1 stk pudebetræk

1 stk pudebetræk

Et fint håndklæde

2 stk brune lagner, perfekt til bagside på patchwork!

En stak Håndarbejde fra 70'erne INKL MØNSTERARK!

...og strygemærker

Masser af inspiration

...flere strygemærker til at brodere efter.

Bladene bor i denne fine mappe! Og mindsandten om der ikke var en helt ny Alfons Åberg bog til Naja!

En Pixibog fra da jeg var barn!!

Med de fineste illustrationer!

En vintage børnebog!

Prøv lige at se de FINE KJOLER!!!

SÅ SØDT!!

Et blåt tørklæde med kløver, som nyt!!

En fin rund dug med små sløjfer og en masse knapper!
 Som i nok kan se har jeg slæbt mig en pukkel til idag!!! Men sikke nogle herlige sager, synes selv jeg har været pænt heldig idag! Alle disse ting har jeg købt for under 200 kr. Og prikken over i'et var da jeg fandt en 50'er på vejen hjem!! Har i andre også haft en god dag? Selvom det har stået ned i stænger!!!!