mandag den 22. august 2011

Grannystripes!!!

Naja har fået nyt halstørklæde! Jeg har hæklet det i bomuldsgarn, så det ikke kradser på prinsessens hals!! Er det ikke blevet fint? Og det blev færdigt lige som vi (Naja og jeg) er blevet snot forkølede! Meget godt planlagt nu det skulle være...Nu vil jeg gå ud og lave camillethe.... *ATJUUUUUU*

lørdag den 20. august 2011

Hæklede benvarmere version 2!

Så fik jeg endelig overskud til at vise version 2 af de hæklede benvarmere. De er lavet i kraftigt uldgarn og jeg er sikker på, at de vil blive brugt flittigt til vinter!


Jeg er næsten færdig med et halstørklæde til Naja, i grannystripes!! Det bli'r SÅ fint og der er helt sikkert ikke nogen der har et magen til ;)

Rigtig god weekend til jer alle!!

tirsdag den 16. august 2011

Hæklede benvarmere!

Her er de! Resultatet af mit første "større end en blomst" hækleprojekt, benvarmere til Naja!!! Jeg synes selv de er rigtig fine og vigtigst af alt, Naja elsker dem! :)Jeg er allerede igang med endnu et par. De er lidt mere chunky i det.... Hvad synes i om dem?

søndag den 14. august 2011

Hæklerier!!!!! Og Elsebeth Gynther bog til salg!

Jeg hækler stadig derudaf, måske det ender med, at jeg mestrer det til fulde!!! Det ville da ikke være så tosset!! I får lige lov til at se hvad jeg har lavet :)


Hårspænder med små blomster og lakerede træperler! Samt en STOOOR blomst monteret på elastik!! :) Er de ikke meget søde?


 Og så er der også lige denne her hårelastik, med en mellemstor blomst!! :) Jeg er faktisk nået så langt, at jeg ikke sidder og bander hvert andet øjeblik, når jeg hækler! Det er da store sager!!!! Jeg er startet på et par hæklede benvarmere til Naja idag! Er MEGET spændt på resultatet :)

Jeg var et smut forbi min far forleden og så fandt jeg da lige Elsebeth Gynthers børnetøjsbog, i hans gemmer! Og nej, det er altså ikke min far der syr børnetøj!!!! Den har været min kære farmors. Nu er det så bare lige sådan, at jeg selv købte bogen for 3 mdr siden, typisk ik??? Jeg sætter den derfor tilsalg for 130 kr plus porto, sig til hvis du er interesseret. (Det er min NYE udg. jeg sælger).

torsdag den 11. august 2011

Jeg kan hækle (lidt)!!!!!!!!!! Og en dejlig gave!

Efter MEGEN irritation og hårriven er det lykkedes mig at fatte, hvordan man hækler de fine kort, som Mette med bloggen Kirkesjov har lavet en fin DIY til. Jeg er HELT blank hvad hækling angår, så det her er noget af en sejr for mig!!!!!! Er de ikke fine??


Jeg har modtaget pakke nr. 2 i pakkelegen!! Stine med bloggen Auvills univers har sendt mig disse lækkerier!!


3 SKØNNE stykker stof!! EEEELSKER lilla :) Lækre produkter fra Vichy!! Et stykke smukt bånd! Den sødeste halskæde med filtkugle (WOW) og en hæklet bordskåner! Tænk hvis jeg en dag når så langt i mit hækleri, at jeg kan lave sådan en fin en!!!!! Stine havde også sendt pakke til Naja!!!! I kan tro hun havde julelys i øjnene da hun så kuverten med hendes navn på!! Kuverten blev åbnet med den størst mulige forsigtighed og glæden var STOR, da hun så, at der lå en halskæde "DEN ER MAGEN TIL DIN MOR" i pakken og en lækkerbisken af en slikkepind! Halskæden tog hun straks i brug og med slikkepinden i munden valsede hun rundt i stuen og gjorde sig til!! Hun er noget af en model, hende bettemusen!! *Griner*. Tusind tak Stine, for din fine gave!!! :)

mandag den 8. august 2011

Lidt nyt til prinsessen!

Det går ikke så stærkt herhjemme, nu hvor den er helt gal med mit bækken igen, men lidt bli'r det da til! :) Jeg har syet en kjole til Naja i det fineste sommerstof fra Småfolk, krydret med lidt prikker!!! Den kan man da kun blive glad i låget af at kigge på!!


Sidst jeg var i genbrugsen fandt jeg en bunke konkylier til ingen penge og dem kunne jeg ikke stå for! Naja ELSKER alt hvad man kan finde på stranden og disse pragteksemplarer blev straks beundret med STOR glæde! Hun er MEGET forundret over, at man "kan høre havet" i konkylierne!!! :)

torsdag den 4. august 2011

Jeg har været heldig!!!

Jeg har vundet min første Give Away!!!! Og modtog her til morgen min DEJLIGE pakke!

Tusind tak til Mette med bloggen Kirkesjov og ikke mindst Husflid!!!!! Jeg er SÅ glad for det hele!!!!

Samme dag, som jeg vandt hos Mette, var jeg også heldig at fine 2 SKØNNE dynebetræk og et hovedpudebetræk i genbrugsen!!! Se lige engang!!


Det er RIGTIG flot i farverne, det kan ikke ha' været vasket særlig mange gange! Hvis du er interesseret så skriv, jeg har mere end rigeligt!!! (Måske jeg skulle ha' overvejet at købe en Lotto kupon den dag!!!!)

.....Og så lige en lille note til Michelle og Stine!!! Jeres pakker er sendt idag, håber i bli'r glade for indholdet!!! :)

mandag den 1. august 2011

Super fund og mit største patchwork projekt hidtil!

Alting går lidt langsomt for tiden. Jeg er startet på genoptræning og det går mildest talt ikke særlig godt!!! For 3 mdr siden kom jeg til skade på arbejdet, da jeg skulle grave en busk op (jeg er anlægsgartner). Jeg hoppede op på spaden, som jeg har gjort så mange 100 gange før, så den ku' få en over nakken, men der var så mange rødder, at spaden ikke gik i jorden. Al kraften fortsatte så op i mit ben og vred mit bækken fra hinanden. Jeg forstrak alle mine sener og ledbånd og bækkenet satte sig skævt fast! (MEGA AV!!!) De sidste 3 mdr er gået med behandlinger hos verdens bedste Osteopat (det er en speciel videregående udd. for fys'er, hvor de ser på kroppen som en helhed og ikke kun den enkelte lokale skade - gi'r det mening??¨). Hun har hjulpet mig godt på vej, men så var det jo at kommunen tilbød mig et genoptræningsprogram på deres regning! Det er jo lidt svært at sige nej til, for det er altså ret pebret at gå til fys i tide og utide. Det foregår i et træningscenter og der er tilknyttet fysioterapeuter til programmet. Jeg møder op ved godt mod, nu går det jo den rigtige vej og jeg glæder mig til at komme igang!!! Jeg gennemgår mit forløb med den MEGET unge fys og han lægger et program for mig. Men suk! Da jeg dagen efter har trænet og kommer hjem har jeg ingen følelse i mine tæer i 3 timer og dagen efter er det min hæl der er følelsesløs. Jeg snakker med min egen fys om det og viser hende de øvelser han har sat mig til at lave, og hun kigger mildest talt forfærdet på mig!!! Han er helt galt på den. De øvelser han har sat mig til at lave, forgår i stillinger som mit ustabile bækken slet ikke kan holde til, så det hele er blevet overbelastet igen!!! AAARGH!!!! Hun skrev 3 øvelser ned til mig, som jeg må lave (noget Pilates halløj, hvor jeg kan træne de indre muskler for stabilitet, uden at bevæge mig særlig meget) og sagde at dem skulle jeg vise ham! Han var der så ikke, da jeg var dernede i fredags, jeg havde ellers lige gearet mig selv op til alvorlig samtale med ham!! Men hvorom alting er, så humper jeg rundt igen med et knagende bækken og finder glæde i mine kreative projekter, når det hele bli'r lidt for meget for mig.

Nå det må være nok negativitet for idag... ;)

Se lige hvad jeg fandt forleden dag i genbrugsen!!! Det smukkeste vattæppe!!Det er så flot i farverne! Gul, lyserød og brun - elsker det! Det er danske HUMA der har lavet det, har set de bli'r solgt for 250-300 kr på nettet, så de 30 kr jeg gav er jeg da mere end tilfreds med :)

Jeg har kastet mig ud i mit største patchwork projekt hidtil. Et slumretæppe!! Hold nu op det tog lang tid at klippe de 112 lapper af 15x15 cm jeg skal bruge!! Men nu er de klippet og lagt i den helt rigtige rækkefølge! Jeg har endda syet de 2 første baner!!! Så lidt er der da sket :)


Opdatering følger selvfølgelig senere!!! :)