fredag den 9. september 2011

Hæklenålen gløder!!!

Der har været lidt stille på bloggen, men jeg har til gengæld fået hæklet en hel del! :) Jeg har hæklet et skønt sjal til Naja i muslinger, det er blevet super fint og jeg skal HELT sikkert også ha' lavet et til mig selv (engang)!!!


Jeg har da også hæklet lidt til mig selv!! Et kombineret halstørklæde og sjælevarmer! Jeg har ikke lige fået taget nogle billeder med det på, men jeg håber i kan se det for jer!!!


Jeg har hæklet det i dobbelt bredde af hvad i kan se på billedet, og til slut har jeg hæklet siderne sammen til ærmer og selvfølgelig ladet et stykke være, i fuld bredde, til ryggen.


Det her er så rygstykket! Kan i se det for jer???? Det kan altså også bruges som almindeligt halstørklæde, dejligt tykt og vamset.

Så er det imorgen der er blogtræf i Kolding! Uuuh hvor bli'r det spændende! Glæder mig rigtig meget!! Vi ses tøser!!!!

5 kommentarer:

 1. Dejligt at have dig tilbage, men kan nok se at du har haft travlt :)

  Sikken du kan, det kan jeg også i morgen aften!

  SvarSlet
 2. Tak for i går det var helt vildt hyggeligt og stor respekt for a du tog den lange vej.
  Endelig fandt jeg din blog, du laver nogle skønne smukke ting. Er helt vild med dit trekantet sjal og benvarmerne til din datter..... OG din datter, sikken nogle skønne øjne :O)

  SvarSlet
 3. Hej Jette.
  Tak for igår, det var hyggeligt at møde dig. Vi fik desværre ikke snakket, så jeg håber da der bliver en anledning en anden god gang.

  SvarSlet
 4. Helle Jescika: Selv tak!!! Det var nemlig vildt hyggeligt!!! Tak for de søde ord :) Ja, de STORE, brune øjne skal hun nok komme langt med!! :)

  Sara: Selv tak og i lige måde!! Det kunne være hyggeligt at mødes igen! Jeg kører gerne den laaaaaange vej til Kolding en anden gang! Så i dejlige jyder slipper ikke sådan lige for mig ;)

  SvarSlet