mandag den 22. august 2011

Grannystripes!!!

Naja har fået nyt halstørklæde! Jeg har hæklet det i bomuldsgarn, så det ikke kradser på prinsessens hals!! Er det ikke blevet fint? Og det blev færdigt lige som vi (Naja og jeg) er blevet snot forkølede! Meget godt planlagt nu det skulle være...Nu vil jeg gå ud og lave camillethe.... *ATJUUUUUU*

4 kommentarer:

 1. Altså hvor du imponerer mig Jette!!! Det er bare blevet SÅ godt. Og Naja-tøsen forstår jo rigtig at gøre sig lækker for kameraet :) søde tøs!
  Min mor hæklede et barnevognstæppe til Emil i granny-stripes, jeg er helt vild med det!
  Sikke noget med Jeres sygdom, men dagene svinger sku også lige rigeligt fra hede til kulde/regn.

  SvarSlet
 2. Hold op, hvor har du fået styr på sagerne!!! Jeg har et halvt tæppe i Granny-stribes og ligger i min stol ved sybordet, som Kaspers farmor engang har lavet. Den anden del var desværre for hullet til at overleve.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres søde ord!!! Jeg har også planer om at lave et tæppe, meeeen det skal være af noget garn der er lige lidt kraftigere en den tynde bomuld! Til sådan et projekt går jeg ind for kraftig bomuld ;) Det tager jo pænt lang tid at lave sådan et tæppe!!!!! :-O

  SvarSlet
 4. Hvor er du altså bare blevet god! Øv, her virker det desværre også som om sygdommen kommer snigende :o(. Go' bedring til jer begge :o)

  SvarSlet