onsdag den 6. juli 2011

Mint-grøn leg hos Julia Runge!

Julia Runge har lavet en sjov Give Away hvor man skal finde mintgrønne ting i sit hjem, tage blilleder af dem og lægge dem på bloggen. Her kommer mit bidrag! :)

 3 fine mintgrønne skåle, erhvervet for den svimlende sum af 1 kr stykket i den lokale genbrug! Og bemærk lige de mintgrønne detaljer i det fine æbleviskestykke (fra Netto), som helt tilfældigt har sneget sig med på billedet ;)










Mine smukke mintgrønne kande/vase, et af de dyrere køb i genbrugsen, 50 kr måtte jeg af med, men så er der også et eller andet fint stempel i bunden ;) ELSKER DEN!!!


 En smuk gammel dåse, med de fineste mintgrønne detaljer, jeg bruger den til opbevaring af sytråd (5 kr i genbrugsen). Et kup!!!



Keramik med smuk mintgrøn glasur.



















Fine mintgrønne vaser og minsandten om ikke min yndlingsvase lige fik sneget sig med igen. I skulle jo lige se hvor den bor til hverdag ;)
Det var så mine mintgrønne herligheder. Rigtig hyggelig leg Julia har sat igang!!! Beklager MEGET min elendige opsætning på bloggen, men teknikken driller altså stadig lidt. Arbejder på at blive bedre!!!!



4 kommentarer:

  1. Jeg syns det ser skønt ud. Sidder og tænker om jeg ejer noget i mintgrøn....(?)......................................................jo har én Kähler kop :)

    SvarSlet
  2. Tak :D Jeg eeeeeelsker mintgrøn ;) men det har du jo nok regnet ud!!!! :D

    SvarSlet
  3. Rigtig dejlige billeder.... det er Eslau du har fået fingerne i:) jeg har også en og vidste heller ikke hvilket mærke det var, men blev gjort opmærksom på at det var Eslau. Så em 50,- det er et kup:)

    Hilsner Vicki

    SvarSlet
  4. Hej Vicki!

    Jamen det er jeg da glad for at vide!! Der kan man bare se, altid dejligt med et godt kup!! Og den er da uimodståelig!!!!!!

    SvarSlet